KostvejledningHvis du søger en ny slankekur, er du landet et forkert sted...

Dette er ikke vejen til en ny slankekur, men en beslutning om en ny livsstil. Nogen tager beslutningen selv, andre er tvunget til det af helbredsmæssige årsager. Eller måske søger du blot hjælp til en sundere livsstil, så er du landet det rigtige sted. 

  

Det handler bl.a. om at få sin krop og sind i balance. Det kan ske ved den rette kost, motion, god søvn, ro og hvile, positiv fokusering og især omtanke for den, du er.

 

Jeg bruger gerne mindfulness i forbindelse med ændring af spisemønstre, idet det er vigtigt at lytte til sin krop og de behov, kroppen har. 

Det kan også være andre udfordringer som står i vejen for et vægttab (eller vægtøgning) - her kan jeg bla. anvende skyggecoaching som redskab i min vejledning.

 

Vi spiser ofte i sociale sammenhæng, men også hvis vi vil ændre en følelse inden i os, hvilket ikke altid er hensigtsmæssigt. Derfor er et bedste redskab du kan give dig selv, at du begynder at mærke efter med kroppen, om du har brug for mad eller det blot er for selskabets skyld eller følelserne der spiller dig et puds. 

Vi er meget forskellige som mennesker. Nogle kan klare store forandringer hurtigt, mens andre skal tage bittesmå skridt. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte person og bruger derfor ikke standard kostplaner, men laver en individuel plan ud fra min vurdering

ved den indledende samtale. Ofte kan små ændringer give synligt resultat i løbet af kort tid.

De ændringer, der skal til for at finde den nye livsstil kan tage tid, fordi man skal finde/vælge den rigtige model, så man undgår at falde tilbage til gamle vaner. Derfor er det vigtigt at have tålmodighed, til stille og roligt at ændre sine vaner. Man skal have sig selv med i processen, ellers holder det ikke på sigt.

Vi gennemgår din nuværende kost og planlægger ud fra dine ønsker, en kost der tager hensyn til din hverdag og dine personlige mål. Du bestemmer farten, men jeg hjælper med at skabe de rette rammer, så du kan finde din vej, på en sikker og sund måde.

 

Kontakt mig her

Drosselvej 5, Østerby Havn, 9940, Læsø
  • Facebook
  • Instagram